Stílus tanácsadás

Különleges alkalomra készülsz? Bálba, esküvőre, koktél partira, vagy egyéb exkluzív eseményre? Segítünk, hogy együtt megtaláljuk a stílusodnak az egyéniségednek megfelelő ruhadarabot a dresscode alapján. Ingyenes konzultácóival és szeretettel várunk! Nincs más dolgod, mint keress meg minket, jelentkezz be.

Szépségprogramok

„Nők között”. Esti barátnős összejövetelekre invitálunk benneteket,  ahol öltözködünk, sminkelünk, ékszereket, cipőket próbálunk, lényeg hogy jól érezzünk magunkat együtt….hiszen a ZHOJA az élet női része. Légy részese te is ennek az életérzésnek. Kattints a bejelentkezés menüpontra és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Tisztelt Urak! Az ZHOJA titeket is vár. Ajándékozz ZHOJA utalványt! Egy igazán különleges meglepetésötlet hölgyek számára. Személyre szabott ruhatervezést és kivitelezést ajándékozhatsz bármilyen alkalomra. Elakadtál? Semmi gond, nálunk csodás meglepetést készíthetsz elő szíved szerelmének.

ZHOJA boldogság mutató

Mindenki másképpen határozza meg mi a boldogság. Számunkra az ha ruháink és kiegészítőink viselésétől hasonló dolgok történnek meg Veled is egy mozgalmas napon jövet menet, munkahelyen vagy akár bevásárlás közben.

0
Elismerő pillantás
0
Mosoly
0
Boldog nap

Szolgáltatásaink már elérhetőek!

ÉRDEKEL!